• DIZAJN INTERIER

GEGAJT

Kompania GEGAJT ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 1992, Gegajt filloi si nje kompani e vogel duke realizuar punime te thjeshta dhe objekte te vogla, dhe me kalimin e kohes pati nje zgjerim te shpejte si ne punet realizuara ne te gjithe territorin e Kosoves, ashtu edhe ne sherbimet e ofruara.
Kompania sot, e pajisur me nje staf professional dhe referenca te cilesise se lart te punimeve punimeve, merr persiper te gjitha punimet interiere dhe trajtimin e fasadave, perfshire edhe projektimin dhe zbatimin deri ne perfundim te punimeve.

Ne fillim te vitit 2014, GEGAJT filluam edhe ne lemin e prodhimit te dyerve dhe Dritareve PVC dhe Alumin, ku prodhohen me standard europiane dhe me material Salamander, Maco dhe Roto, qelq LOW-E.
Gjithashtu GEGAJT ne Vitin 2015 investuan edhe ne nje makiner C&C laser per dekorime te jashtme dhe te brendshme, gravime te Qelqit, Pleksiglasit, Hekrit, Aluminit, Drurit etj

Sot GEGAJT punon me mbi 10 specialiste Gipsi, Patinimi, Lyerje,  instalime elektrike dhe hidraulike, shtrime dyshemeje me pllaka ose parkete, realizime fasadash etalbondi dhe xhami etj. Permes puneve te saj kompania krijon ambjente harmonike, estetike dhe funksionale banimi ose pune, duke perdour materiale me kosto-efektive dhe ekologjike..

PUNIMET

VIDEO PREZENTIMI

MISIONI YNE:

KONTAKT INFO

  • Adresa: Rr. Skenderbeu
    Podujeve 11000, Kosove
  • Mob:
    +377 44 314 340 +386 49 314 340
    +377 44 480 578 +386 49 480 578